Hye!

My photo
Sintok/Kluang, Kedah/Johor, Malaysia
cool lah sape tau baca my blog n my dad's name, mohd Shaherullah.. :)

Wednesday, March 16, 2011

cinta gila

assalamualikum semua ladies... ok ini untuk ladies.. no entry for boys/guys..tq


cite ni pasal die n aktivitinye n kesannye.. PERANG!!!


saye suke gaduh dgn die ni, bf saye lah kan skan gaduh dgn bf awak pulak kan mau kene blasah saye dgn u all..haha..ok citenye mcm ni....



bf saye ni shahrizal sukor ni memg ligat orgnye.. sukelah buat bende yg saye rase iii nonsense lah u... tapi tu lah die.. lagi saye kate no lagi lah die buat.. degil tol... tp saye ag degil lagi nak hangin2 kan mau terbalik umah aku kejekan.haha... ok contoh ea.. die minat pleasing motor! tampal la jadah haram sume stiker yg ade kat kedai brader rambut pacak tu kan sume die p dok tampal kat mutor die..hadoo tensen mak nak oi... nk x nk wa layan je.. tapi kene gadoh dulu a. pantang ade stiker yg die tampal tp x bagitau sama ini madam ha seap a.. memg membebel lah aku ni.. ha tukar plak asober lah rem lah ha lagi meletup2 aku.. geram tau.. yelah bagi sye bende tu membazir je baek u simpan buat kawen ade gak pekdahnyer.. sejuk hati aku... tp die bagi plak alasan yg paling gud reason lah, katenye nanti nak betanding pleasing2 ni  BOLEH MENANG DAPAT JUGAK DUIT.. hmm mak x kate ape lah nak..lama2 die dah bosan dgn bende2 tu die quit secara slowly n saye pon diam... penat tahap nk mati asik terase hati je..motif terase??? hehe biase a gurl2 kan cepat tacing!



ok next.. maen bola.. ok betenang2.. saye tau org laki ni memg besukan ye cik abag yer.. tapi rilex2 lah der wa nak jgk lu tman gua... ini x time nk p men tu hu tu dia sharp punctual gileh ahh nk pegi ni.. adesshhh.. tensen wa... die beli kasut pn aku marah! hahaha gile kan.. tu a die memg penyabar melayan kerenah aku ni... tp nk buat mcm mn dah aku nk marah..haha




ha ni yang latest.. die mengila plak nak p maen2 bina badan adoiyaaaaiii.. tah antu mane sampok die ni... yg bestnyer die pulun ni beli dumbel(pe nama x tau lah tp yg besi dok kita angkat konon nk bagi muscle nek tu) tu mase dating ni.. saye pon layankan ha belilah by.. nk men kan.. kot lah nk exercise kat umah.. padahal dlm jati cek kak ni hoo membara ho.. mau x.. bende t mahal weh... isshh ape a dowg ni org laki ni, membazir! agpon aku x suh pon die buat badan ni kot lah badan nk tegap mcm sape tu atlit bina badan tu.. sazali? ha ye kot kan.. ha tgoklah t kot badan die dah tegap kann leh die jagi bodyguard aku.. tolonglah.. mcm2 bf saye ni..



p/s dah becinta terima je lah ape pon. sekian.



2 comments:

Lady Jannah said...

heehehehhe....
kelakar la kamu ni...
da sayang kan..
sume tu kene je la terima seadanya..=p
nak xnak..kalau ditegur xlayan...
diam je la kite yg pmpuan ni..=)

Misz Lyen said...

haha itu lah pasal kan..pening.. n sakit hati je... pujuknye xlah beiya mane...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...