Hye!

My photo
Sintok/Kluang, Kedah/Johor, Malaysia
cool lah sape tau baca my blog n my dad's name, mohd Shaherullah.. :)

Sunday, August 14, 2011

BEN ASHAARI TANYA BLOG SAYA BEST TAK ?

salam semua... maghi ghamai2 selongkar blog lyin... <-- cakap pelat "r" mcm lisa surihani... wee hehe

lyin masih baru lg bebelog ni..jd sementara ade segmen best ni lyin join lah... sape2 ade nasihat tips2 best leh lah kongsi2 yer... maghi ghamaikan pengikut2 kita n salam perkenalan...

klik HERE utk join...

byepp

14 comments:

Nurhasliza Jeffry said...

Hellopp! Datang ngintai-ngintai belog beshh ni. :D

http://belognurhasliza.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Lavender Lassie Roses said...

Menjengok sini dr Segmen abg Ben yer...
Blog saya best ker??? Jom ler tengok..
http://lassierose.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

cx's said...

cx drp segmen abg ben jugak terjah blog best :) Ben Ashaari tanya blog saya best tak?

osHin said...

singgah ke blog best :)

Acik said...

abg ben suh jenguk blog besh! :)

Miss Nadya said...

nad tak join tapi datang nak tengok blog ini..salam perkenalan dan selamat berpuasa..^^

new entry :: Day 07 - A picture that makes you laugh

Cik Purple Pinkypuff said...

blog yg comel! mesti best kan?:) singgah dr segmen BA jgk.. jom singgah blog saya..BLOG SAYA BEST TAK?

Mr.Baiz said...

hye..selamat berkenalan..
blog awak best..nice..

http://mrbaiz.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

terjah dari segmen Ben

TeAqArH said...

salam..singgah dr segmen BA.....cari info n cari kenalan..^_^

http://naklempang.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Asyikin said...

salam singgah dan follow awak ^_^

http://rushnurul.blogspot.com/2011/08/blog-saya-best-tak.html

Nur Eyda said...

Jalan-jalan dari segmen Abg Ben tanya blog saya best tak...
Nice too know u!...salam perkenalan...salam ramadhan...heee

jemput datang sini..

http://simatapanda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Run Away said...

Salam kenal...Dari Segmen..BA..;d...salam ramadhan/aidilfitri...;d

Lulu Caldina said...

Hai awak!!

Owh, akhirnya lulu berjaya sampai ke sini terjah semua blog yang join segmen encik ben ni.. Blog yang best.. :)

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Anonymous said...

mengapa tidak:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...